”VI  ER  HELT  KONGLE !”

 

Sist oppdatert tor 27. mar 2008
.

Litt om oss:
Revehiet er en liten naturbarnehage med 18 barn i alderen 3-6 år. Vi legger vekt på leken og den fysiske aktiviteten som vi mener er førskolebarnets fremste læringsarena. Natur og miljø er våre naturlige satsningsområder og vi følger trær, blomster, fugler og småkryp på øya gjennom årstidene. Utrolig spennende å se naturen våkne til liv på nært hold hver vår !!

Vi har baselokaler i Østre Strandgate og egen lavvo på Odderøya, men vi bruker flittig hele friområdet der ute. Været og barna er ofte utslagsgivende for hvor turen går hver dag. Barna har sine favorittplasser og får ofte siste ordet i valg av ”dagens leirplass”. Vi tilbereder et varmt måltid hver dag og da helst over bål. Det er viktig for oss at barna har glede av å være ute i naturen, så vi er ikke ute for enhver pris. Baselokalene våre er store og gode å ha når gradestokken kryper langt ned og vinden uler rundt hjørnene.

Foreldersamarbeid er viktig for oss i Revehiet. Foruten foreldermøte hver høst, foreldersamtaler to ganger i året og brukerundersøkelse hver vår, holder vi forelderkaffe en gang i måneden. Du finner mer om dette under  ”Årsplanen” vår.

Vi fører dagbok hver dag over store og små hendelser barna er med på i løpet av barnehagedagen. Vi bruker også digitalkameraet flittig og sikrer oss dermed unike øyeblikksopplevelser for alltid. ”Barnas bøker” oppdateres hver måned med nye bilder og tekst og sendes med hjem. Vi tror at denne boken vil bli et minne for livet for både barn og foreldre om deres tid i Revehiet. Se bildene i galleriet vårt for en smakebit.

Revehiet disponerer egen minibuss som frakter små og store ut i naturen hver dag. Vi har også egen hund, Border Collien Zelda, som er med ut i skogen. Hun tar sin jobb som lekekamerat svært alvorlig. Mang en turgåer har blitt nøye sjekket før de får nærme seg barna og leiren vår.

 
Post- og besøkadresse:
Revehiet Naturbarnehage
Østre Strandgate 6
4610
Kristiansand
Tlf:  38 02 80 48
Mob.452 82 270 / 932 17 433
Send e-post

 

Info:
 * Åpningstid: kl. 07.00 –16.30
 * Plasser fra   40% til 100%
 * Aldersgruppe:  3-6 år
 * Søskenmoderasjon: 30% for barn nr 2, 50 % for barn nr 3
 * 1 måneds oppsigelsestid


Vi som jobber i Revehiet:  

 

Gøran Vinje.
Leder og eier.

Anett Pedersen.
Assistent

Morten Samuelsen
Assistent

Helene Tånevik.
Pedagogisk leder fra 01.08.04

Anja Vinje.
Ekstra assistent

Victoria Nordtveit.
Assistent

Zelda.
4-bent assistent